Міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу заявив під час виступу у Франції перед журналістами, що його країна вимагатиме вибачень від Нідерландів за дипломатичний скандал.

Амстердам вчора вислав турецького міністра у справах сім'ї Фатму Бетуль Саян Каю. За інформацією Reuters, Чавушоглу заявив, що заходи проти Нідерландів триватимуть, доки Туреччина не побачить своїх вимог.

Крім того, голова турецького МЗС закликав європейські країни виступити з критикою на адресу "фашистських дій" Нідерландів. Раніше він погрожував нідерландським політикам та офіційним представникам санкціями.

Зазначимо, що Фатма Бетюль Саяма Кая стала "персоною нон-грата" у Нідерландах. Уряд країни прийняв рішення відправити її до Німеччини.

Як повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці оточили у Туреччині консульство і посольство Нідерландів з метою безпеки.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще