У матчі 18-го туру Вищої ліги чемпіонату Болгарії з футболу між софійським ЦСКА і разградським Лудогорцем стався кумедний інцидент.

На 90-й хвилині матчу за нічийного рахунку 1:1 суддя вилучив з поля бразильського захисника Лудогорця Сісіньйо і додав 2 хвилини до основного часу зустрічі. Наставник ЦСКА Нестор Ель Маестро вирішив, що 2 хвилини це мало і почав на колінах просити арбітра, щоб той додав більше часу, але рефері не змінив рішення.

Матч завершився з рахунком 1:1.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Турецький тренер, його автомобіль та фанати

Керівництво турецького Фенербахче провело переговори з 56-річним тренером Ерсуном Яналом.

За інформацією турецьких ЗМІ, в цей момент під вікнами готелю, де проходили переговори, перебували фанати знаменитого клубу. Дізнавшись, що екс-наставник збірної Туреччини Ерсун Янал може повернутися, вони помили автомобіль відомого фахівця.

До речі, Эрсун Янал вже тренував "канарок" протягом 408 днів у сезоні-2013/14.

Фенербахче на даний момент займає 15-е місце в Суперлізі Туреччини. На даний момент стамбульську команду тренує старший брат Рональда Кумана Ервін Куман.

Як повідомляв портал Знай.ua, Реал по-королівськи забив 10 голів і пройшов далі у Кубку Іспанії.