Тіфозі міланського Інтера влаштували погром під час гостьового матчу 15-го туру Серії А проти Ювентуса.

Фанати Інтера почали відривати сидіння в гостьовому секторі арени "Альянц Стадіум", пошкодили туалети, а також зіштовхнули з трибуни стадіону стюарда, повідомляє La Gazzetta dello Sport. Вболівальника, який це зробив, вже впізнали за допомогою камер відеоспостереження.

Причиною цього стало те, що деяким фанам заборонили зайти на трибуни по квиткам, які були оформлені на чужі імена. Інші вболівальники на знак протесту вирішили залишити стадіон, однак перед цим влаштували погром.

Поєдинок завершився мінімальною перемогою Ювентуса з рахунком 1:0 завдяки голу Маріо Манджукіча на 66-й хвилині.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ювентус на даний момент непереможний в нинішньому сезоні чемпіонату Італії. Команда Массіміліано Аллегрі в 15 матчах здобула 14 перемог і один раз зіграла внічию.

Маючи в активі 43 очки, "Стара Синьйора" лідирує в турнірній таблиці Серії А. Інтер з 29 балами перебуває на третій позиції.

Безлади в Аргентині

У суботу 24 листопада, в Буенос-Айресі повинен був відбутися матч фіналу Кубка Лібертадорес (варіант Ліги чемпіонів у Південній Америці) між клубами зі столиці Аргентини Рівер Плейт і Бока Хуніорс. Але перед поєдинком почалися заворушення після того, як фанати Рівер Плейта закидали камінням автобус з футболістами Бока Хуніорс і застосували проти них перцевий газ.

Автобус Бока Хуніорс піддався атаці фанатів Рівер Плейта, коли під'їжджав до стадіону "Монументаль Антоніо Веспуччі Ліберті" в Буенос-Айресі. Вболівальники закидали автобус камінням, розбили скло. Під час нападу постраждав капітан команди Пабло Перес, якому осколок скла потрапив в око.

Журналіст Mootaz Chehade у своєму Twitter показав, як виглядає після атаки Перес. Він також виклав відео, що творилося в автобусі Бока Хуніорс.

Проти ультрас поліція застосувала сльозогінний газ, в результаті чого постраждали і футболісти, включаючи знаменитого форварда Карлоса Тевеса.

Незважаючи на те, що ряд футболістів Боки був готові вийти на поле, прийняли рішення відкласти гру як мінімум до неділі.

Зазначимо, що давні аргентинські вороги Бока Хуніорс і Рівер Плейт вперше в історії Копа Лібертадорес грають один з одним у фіналі.

Президент Бока Хуніорс Даніель Ангелічі вже повідомив главі КОНМЕБОЛ Алехандро Домінгесу, що його команда не хоче грати матч на "Монументаль". У свою чергу, організація не планує переносити матч на іншу арену.

Повідомляється, що поєдинок все ж має відбутися 25 листопада. Початок зустрічі 22:00.

Відзначимо, що в першому фінальному матчі, що пройшов на полі Бока Хуніорс (також в Буенос-Айресі) 11 листопада, була зафіксована нічия - 2:2.

Бока Хуніорс є одним з найбільш титулованих учасників турніру, Копа Лібертадорес він вигравав його шість разів. Частіше всіх турнір підкорявся ще одному аргентинському клубу, Індепендьєнте, - сім разів. На рахунку Рівер Плейт три виграних Копа Лібертадорес. Чинний переможець - бразильський Греміо.

Бока Хуніорс і Рівер Плейт завжди відрізнялися дуже напруженими взаєминами між фанатами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Карлос Тевес вступив у бій з копами заради фаната.