У Великобританії власники компаній занепокоєні можливістю виходу країни зі складу ЄС – вони впевнені, що Brexit не просто зашкодить взаєминами між корпораціями, а й повністю зруйнує економіку.

Про це повідомляє PaySpace Magazine.

За словами Андерса ла Кура, який являється директором Saxo Payments, більшість фінустанов вже готують план перенесення філіалів своїх банків до інших країн, адже вважають, що здійснення грошових операцій на території Британії під загрозою.

Крім того, деякі з них вже прямо заявили про готовність шукати нових партнерів одразу після офіційної відмови країни від членства в ЄС.

Згідно результатів опитування, міжнародні перекази також більше не користуються попитом – щонайменше 37% респондентів заявили, що обійдуться без них.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Корпоративні клієнти також незадоволені такою перспективою – близько 60% вважають, що без єдиної платформи для здійснення транскордонних платежів економіка суттєво постраждає.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що британським депутатам заборонили виїзд із країни до запуску процедури Brexit. У такий спосіб представники консервативних сил намагаються забезпечити достатню кількість голосів для прийняття рішення.