Керманич кропивницької Зірки Роман Монарьов після перемоги (2:0) над Динамо у 21-му турі чемпіонату України з футболу заявив, що його підопічні розуміли, проти кого грають.

- Ми побудували гру від оборони на швидких контратаках. Розуміли, проти кого граємо, тому потрібно було нейтралізувати сильні сторони суперника, була проведена велика робота, розібрали гру суперника. Остання перемога над Динамо була 20 років тому, це знакова перемога не тільки для клубу, але й для всього міста.

Вважаю, нам багато чого вдалося, і реалізували ті моменти, які у нас були. Не можу сказати, що ми щодня працюємо над стандартами, але присвячуємо цьому час. Вчора було тренування, присвячена стандартам.

Есеола заробив два штрафних, після яких ми забили два м'ячі, і виконав великий обсяг роботи, що від нього вимагалося. Розраховували на нього, коли запрошували в команду, нам потрібен був форвард такого плану. Шкода, що він не зіграв у перших двох матчах, адже міг допомогти нам. У нас досі не оптимальний склад, вилітають люди, і сьогодні ми грали без чотирьох гравців основи, але вийшли зіграли не гірше або може навіть краще, - сказав Монарьов каналу Футбол 1.