Журналісти виявили ряд протиріч у списку учасників голосування за Золотий м'яч-2018, повідомляє Marca.

Журналіста з Коморських островів по імені Абду Бойна, який віддав свій голос за форварда ПСЖ Кіліана Мбаппе, не існує, а видання, яке він нібито представляв, було закрито більше шести років тому.

"У нас немає ніяких записів про Абду Бійні. Я б міг зрозуміти помилку французького видання, якщо б цей журналіст представляв інший засіб масової інформації, але такої людини просто не існує", заявив Стефан Ахамади, президент Асоціації журналістів Коморських островів.

Відзначимо, що "Золотий м'яч" отримав хорват Лука Модрич, а Кіліан Мбаппе став найкращим гравцем світу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще
3 грудня у Парижі відбулася церемонія нагородження володаря "Золотого м'яча", який у 2018 році отримав півзахисник збірної Хорватії і мадридського "Реала" Лука Модрич.
Після вручення нагороди Модрич поділився емоціями, і зізнався, що в дитинстві мріяв грати у великому клубі.
"Хочу подякувати тим, хто допомагав мені, всіх, хто працює в "Реалі" і збірній Хорватії. Всіх моїх близьких, мою дружину та дітей.
Коли я був дитиною, я мріяв грати у великому клубі, але "Золотий м'яч" був для мене чимось більшим.
Для мене велика честь бути серед великих футболістів. Намагаюся звикнути з думкою, що я увійшов до числа виняткових гравців, які отримували "Золотий м'яч".
Це неймовірно. Не тільки тому, що я виграв цю нагороду після Роналду і Мессі. Серед тих, хто брав участь у боротьбі за цю нагороду, є великі таланти. Якщо я виграв, то тільки тому, що зробив щось особливе.
Ключ до успіху? Важко сказати... Праця, наполегливість у важкі моменти. Завжди непросто досягти того, до чого ти прагнеш. Але рано чи пізно з'явиться можливість, але ви повинні бути готові скористатися моментом", - сказав Модрич на урочистій церемонії.

Нагадаємо, Модрич став першим хорватом, який виграв "Золотий м'яч". Також балканець став першим футболістом з 2007 року, який зміг обігнати в гонці за "Золотий м'яч" Кріштіану Роналду і Ліонеля Мессі.

Кріштіану Роналду став другим у голосуванні, Антуан Грізманн - третім, а Кіліан Мбаппе - четвертим. Ліонель Мессі зайняв п'яте місце в загальному рейтингу, а Мохамед Салах - шосте.

Як повідомляв портал Знай.ua, сестра Кріштіану Роналду не стримала емоцій через нагородження Модрича.