8 грудня в рамках 16-го туру Прем'єр-ліги Англії Борнмут приймав вдома Ліверпуль.

"Мерсисайдці" перемогли з рахунком 0:4 завдяки хет-трику Мохамеда Салаха та автоголу Стіва Кука.

Після цієї перемоги Ліверпуль з 42 очками вийшов на перше місце в АПЛ. У другого Манчестер Сіті 41 бал і гра в запасі з Челсі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Прем'єр-ліга Англії. 16-й тур

Борнмут — Ліверпуль 0:4

Голи: Салах, 26, 48, 77, Кук, 68 (авт.)

Борнмут: Беговіч — Френсіс, С. Кук, Аке, Деніелс (Ріко, 85) — Станіслас (Мінгс, 85), Серман, Брукс (Мусе, 63), Лерма, Фрейзер — Кінг.

Ліверпуль: Бекер — Фабіньо, Матіп, Ван Дейк, Робертсон — Мілнер, Вейналдум, Кейта (Лаллана, 65) — Салах, Фірміно (Хендерсон, 81), Шакірі (Мане, 65).

Розгром від Динамо у Львові

8 грудня в рамках 18-го туру Прем'єр-ліги України Карпати у Львові грали з київським Динамо.

"Біло-синім" вдалося розпечатати ворота галичан на 29-й хвилині. Віктор Циганков пробив штрафний і м'яч дивним чином після рикошету від карпатовца влетів у ворота Максима Кучинського.

У другій половині зустрічі кияни зміцнили перевагу завдяки тому, що Циганков ще двічі забив у ворота львівської команди. Ще один гол у свій актив записав Микола Шапаренко.

Як результат, на зимові канікули Динамо пішло з яскравим хет-триком Циганкова і перемогою над Карпатами з рахунком 0:4!

Прем'єр-ліга України. 15-й тур

Карпати Львів - Динамо Київ - 0:4 (0:1)

Голи: Циганков, 29, 50, 90+1 Шапаренко, 89.

Додамо, що в першому колі Динамо поступилося вдома Карпатам з рахунком 0:2, тому сьогоднішня перемога стала справжнім реваншем.

Як повідомляв портал Знай.ua, у матчі чемпіонату України Динамо виграло в Чорноморця (2:0).