Українські легіонери в чемпіонаті Бельгії Руслан Малиновський і Валерій Лучкевич допомагають своїм командам здобути позитивні результати.

У 30-му турі місцевого першості проти Вастерло нашого півзахисника Генка Малиновському дісталося місце в стартовому складі. Руслан взяв активну участь у розгромі господарів: у першому таймі Генк провів два голи. Після перерви (на 62-й хвилині) Малиновський віддав гольову передачу на Коллі. А на другій доданій до другого тайму хвилині встановив остаточний рахунок матчу – 4:0.

Це другий поспіль м'яч Малиновського, який перед цим у 1/8 фіналу Ліги Європи ударом зі штрафного забив Генту (5:2).

Що стосується Валерія Лучкевича, то він нарешті потрапив до складу Стандарда в матчі з Остенде (2:2). Екс-гравець Дніпра довгий час не потрапляв у заявку команди з Льєжа, але поєдинок проти Остенде 21-річний почав у запасі. А на 55-й хвилині, за рахунку 1:2 вийшов на поле. У підсумку льежцы відігралися завдяки 11-метровому.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, українського легіонера визнали найгіршим гравцем матчу в німецькій Бундеслізі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще