Перша ракетка України і четверта ракетка світу Еліна Світоліна відверто розповіла про життя за кордоном.

"Дуже дорого утримувати орендовану квартиру за кордоном. Лондон - взагалі одне з найдорожчих міст для оренди. Є ще Нью-Йорк - на Манхеттені, але і тут важко. У Нью-Йорку поки не планую купувати квартиру. Мені цікава Америка, але я не бачу себе там. Мені не подобається там жити і працювати. Але погляди змінюються, може в майбутньому і переїду туди.

Але Європа мені набагато ближче. Я люблю подорожувати, але в основному їжджу по роботі. Тому жити в центрі Європи - для мене ідеально. З Лондона можна долетіти куди завгодно, багато прямих рейсів", - розповіла Світоліна в інтерв'ю для "Зе Інтерв'юер".

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Нагадаємо, жіноча тенісна асоціація WTA випустила ролик, присвячений перемозі першої ракетки України Еліни Світоліної на Підсумковому турнірі в Сингапурі.
В груповому раунді турніру Світоліна перемогла Каролін Возняцкі, Кароліну Плішкову та Петру Квітову. У півфіналі українка обіграла Кікі Бертенс, а у фіналі перемогла Слоан Стівенс.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

Нагадаємо, після перемоги на Підсумковому турнірі WTA, Світоліна зізналася, що її мотивувало.

Еліна Світоліна з тренером
Еліна Світоліна з тренером

"Безумовно, це моя найбільша перемога і дуже приємно, що я завоювала її саме тут, в Сингапурі. Це прекрасне місто, щоб приймати Підсумковий турнір, але він проводиться тут в останній раз. Так що я буду з нетерпінням чекати можливості захистити свій трофей в Шеньчжене в наступному році.

Звичайно, турнір Великого шолома є моєю метою. Я хочу перенести свою впевненість у наступний рік. Тоді і подивимося, що з цього вийде. Поки що нам потрібен час, щоб зрозуміти, що я зробила і проаналізувати всі події та дії, які відбулися на цьому тижні.

Треба просто посидіти з командою після декількох тижнів відпочинку і потім вже відштовхуватися від цього", - передає слова Світоліної SNTV.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Як повідомляв портал Знай.ua, перемогу Світоліної визнали однією з сенсацій сезону.