Сампдорія уникла поразки у виїзному матчі Серії А проти римського Лаціо. Півзахисник Сампдорії Ріккардо Сапонара відзначився красивим голом перед самим фінальним свистком, зробивши рахунок 2:2

Святкуючи взяття воріт, 26-річний півзахисник побіг до трибун, знявши на ходу футболку і майку. Але фанати не посоромилися і зірвали з героя Сампдорії також труси.

"Це було неймовірно. Я підбіг до нашим фанатів і вони зірвали з мене одяг!" – прокоментував епізод гравець генуезців Сапонара.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Фани Інтера

Тіфозі міланського Інтера влаштували погром під час гостьового матчу 15-го туру Серії А проти Ювентуса.

Фанати Інтера почали відривати сидіння в гостьовому секторі арени "Альянц Стадіум", пошкодили туалети, а також зіштовхнули з трибуни стадіону стюарда, повідомляє La Gazzetta dello Sport. Вболівальника, який це зробив, вже впізнали за допомогою камер відеоспостереження.

Причиною цього стало те, що деяким фанам заборонили зайти на трибуни по квиткам, які були оформлені на чужі імена. Інші вболівальники на знак протесту вирішили залишити стадіон, однак перед цим влаштували погром.

Поєдинок завершився мінімальною перемогою Ювентуса з рахунком 1:0 завдяки голу Маріо Манджукіча на 66-й хвилині.

Ювентус на даний момент непереможний в нинішньому сезоні чемпіонату Італії. Команда Массіміліано Аллегрі в 15 матчах здобула 14 перемог і один раз зіграла внічию.

Як повідомляв портал Знай.ua, Карлос Тевес вступив у бій з копами заради фаната.