Месенджер Telegram розпочав тестувати функцію дзвінків. Про це сьогодні повідомили розробники на інформаційному каналі Telegram info.

Відомо, що функція дозволяє частково обмежити список контактів, які зможуть зателефонувати, або повністю вимкнути їх. Також зазначається, що виклики захищені end-to-end шифруванням.

Кожен користувач Telegram може вже зараз протестувати функцію дзвінків, але для цього потрібно встановити бета-версію програми та пройти додаткову реєстрацію. Крім того, розробники надали детальну інструкцію, як саме телефонувати друзям.

Telegram розробив засновник соціальної мережі "ВКонтакте" Павло Дуров. Сервіс працює з 2013 року. Мобільна версія програми доступна на iOS, Android та Windows Mobile, десктопна - на macOS, Windows та Linux. Також існує браузерна версія.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у поштовому сервісі Gmail з'явилась функція встановлювати додатки від сторонніх розробників.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще