Понад три тисячі російських найманців загинули на Донбасі з початку бойових дій. Оновлений список прізвищ тих, хто приїхав захищати "руській мір", опублікували в групі "Груз-200 з України в Росію" в соціальній мережі Facebook.

Станом на 1 березня 2017 року в ньому вже 3177 імен. Волонтери щодня перевіряють додаткову базу убитих на Донбасі найманців з РФ та доповнюють список. При цьому вони підкреслюють, що у найближчі місяці цей перелік може суттєво збільшитися.

"Від імені адмінів повідомляю, що ми будемо вдячні, якщо ви заберете до себе на сторінки посилання на ці списки вантажів 200 з України в Росію. Для зручності ми залишаємо вам можливість скачати список в форматі Word, щоб повісити його у себе в під'їзді або на площі вашого міста в Росії ... або зробити "подарунки" ватним друзям і родичам. Нехай дивляться і роблять висновки, нехай перевіряють в своїх регіонах", – йдеться в повідомленні.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у мережі опублікували список 22 українських воїнів, котрі загинули на Донбасі в лютому.