Зустріч президентів США Дональда Трампа і Росії Володимира Путіна може відбутися на саміті G-20 в німецькому Гамбурзі в липні 2017 року.

Про це сказав прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков, передають російські ЗМІ. "Якщо ми не домовимося про більш ранній саміті, то їх зустріч, імовірно, може відбутися на саміті G-20 в Гамбурзі в липні. Тому що це перше місце, де вони можуть перетнутися один з одним", - сказав Пєсков.

На питання щодо теми розмови Пєсков сказав, що в цьому випадку важливо, щоб президенти просто сіли і почали розмовляти. Раніше повідомлялося, що в Кремлі зайняті підготовкою до зустрічі Путіна і Трампа. Однак ні дати і місця зустрічі не уточнили.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков вважає, що телефонна розмова між російським і американським президентом був багатообіцяючим. За словами Пєскова, під час телефонної розмови Трамп сказав, що Росія і США можуть знайти спільний знаменник з деяких питань, але в той же час зауважив, що Кремль і Білий дім мають протиріччя.