Збільшилася кількість жертв аварії на Гаїті, де автобус протаранив натовп музикантів.

Про це заявив заступник представника району Фред Генрі, передає Otago Daily Times.

Померли ще четверо постраждалих в лікарні. Загальна кількість загиблих склала 38 осіб, ще близько 17 - поранені.

"Зазвичай водії, які беруть участь в таких аваріях, не зупиняються, тому що бояться, що їх можуть вбити", - заявив Генрі.

Він зазначив, що на гаїтянських дорогах часто відбуваються подібні аварії. Мало хто з мотоциклістів, пішоходів та водіїв дотримуються правил дорожнього руху.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

За словами представника цивільного захисту в Артібоніте, правоохоронці доставили водія і пасажирів в поліцейську дільницю. Однак їх уже відпустили.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", автобус влетів у натовп музикантів "рара" ввечері, 12 березня. Він курсував за маршрутом "Кап-Аітьена - Порт-о-Пренс". За словами представника міністерства внутрішніх справ, учасники параду і музиканти почали кидати в автобус і інші авто камені.