Активісти блокади Донбасу намагалися встановити намет на станції Куп'янськ-Сортувальний, що в Харківській області.

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

"Представники штабу блокади висловлювали намір розміститися разом з активістами на території станції Куп'янськ-Сортувальний, щоб здійснювати стеження і блокування потягів з вугіллям, що прямують з території РФ. Ці наміри не знайшли підтримки з боку представників місцевої влади, "Укрзалізниці" і правоохоронних органів", - йдеться в повідомленні.

Незважаючи на протести, блокадники встановили намет і намагалися облаштувати контрольний пункт. Проти них виступила профспілка залізничників. Крім того, проти блокадників вийшли близько 500 жителів Куп'янська, серед них залізничники, депутати, ветерани АТО. Протестуючим сторонам вдалося домовитися, блокадники зібрались і поїхали. У поліції повідомили, що через інцидент графік руху поїздів не порушився.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман знову висловився про торгову блокаду окупованих районів Донбасу.