Сніговий шторм накрив провінції Канади Ньюфаундленд і Лабрадор, в результаті чого близько 70 тисяч людей залишилися без світла.

Про це повідомляє CTV news.

Погодні умови погіршилися ще 11 березня. Національне метеобюро повідомляло, що випало близько 40 см снігу, який супроводжувався штормовим вітром (50 м/с). Через негоду було скасовано пороми, що курсують між вищепереліченими провінціями і Новою Шотландією. Також, були скасовані авіарейси.

На даний момент повністю знеструмлене місто Сент-Джонс. Потужні пориви вітру зірвали дахи з будинків і перевертали фури. На даний момент, інформація про жертви і постраждалих не надходила.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в лютому потужний шторм за кілька десятиліть обрушився на південний штат Каліфорнії. Ураган через його руйнівну силу назвали "Люцифером". Моторошні зливи спричинили зсуви. Через стихію, що розбушувалася, були порушені транспортні сполучення між містами та комунікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще