У нинішньому сезоні мюнхенська Баварія здала позиції в чемпіонаті Німеччини, відстаючи в турнірній таблиці від лідируючої Боруссії Дортмунд вже на 9 очок.

У зв'язку з кризою Рекордмайстер має намір на славу пополювати під час трансферного ринку і посилити склад відразу трьома виконавцями з чемпіонату Франції.

Баварія має намір підписати контракти з півзахисником Марселя Флоріаном Товеном, вінгером Лілля Ніколя Пепе і хавбеком Ліона Набілем Фекіром, повідомляє France Football. За попередніми підрахунками трансфер Товена обійдеться мюнхенцям в 45 млн євро, перехід Пепе – в 60, а купівля Фекира – у 40 млн.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Таким чином, в цілому на трьох гравців Баварія може витратити близько 145 млн євро.

У поточному розіграші чемпіонату Франції трійка талановитих футболістів демонструє наступну статистику: Товен – 11 голів і 3 результативні передачі в 15 поєдинках; Пепе – 11 голів і 7 результативних передач в 17 матчах; Фекір – 2 голи і 2 передачі в 10 поєдинках.

Вечірка зірок Арсеналу

Зірки лондонського Арсеналу потрапили в скандал через вечірку з вживанням "звеселяючого газу" і алкогольних напоїв.

Інформацію опублікувало видання The Sun, в розпорядження якого потрапили ексклюзивні відеозаписи з заходу. Вечірка відбулася напередодні старту сезону в серпні.

У своєрідному паті брали участь П'єр-Емерік Обамеянг, Месут Озіл, Сєад Колашинац, Александр Ляказетт, Маттео Гендузі, Шкодран Мустафі і Генріх Мхітарян, які потрапили на камери під час вечірки в одному з елітних клубів Лондона. Повідомляється, що всього на вечірці було 12 гравців Арсеналу.

The Sun стверджує, що на вечірці була горілка Ciroc (2250 євро за пляшку), шампанське Dom Perignon (2250 євро за пляшку), а також Hennessy VS Scotch (2800 євро за пляшку).

Відомо, що крім вживання алкоголю, футболісти також вдихали "звеселяючий газ" з повітряних кульок. Згідно з кадрами з камер відеоспостереження "звеселяючий газ" не вдихали тільки Мхітарян і Мустафі.

Передбачається, що лідери "канонірів" орендували окремий зал у клубі, куди були запрошені 70 дівчат і все окрім футболістів у цей день повинні були здавати свої мобільні телефони, щоб ніхто не міг зробити провокаційні фото. Після закінчення вечірки приблизно о 4 ранку деякі футболісти усамітнилися з запрошеними дівчатами в окремих кімнатах або своїх автомобілях.

Цікаво, як відреагує на подію головний тренер Арсеналу Унаї Емері, який є прихильником суворої дисципліни і заборонив своїм підопічним вживати навіть фруктові соки на тренувальній базі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Баварія заплатить 150 мільйонів за двох вундеркіндів з Аякса.