10-го грудня у конференц-залі стадіону "Металіст" під головуванням Сергія Стороженка пройшли чергові Загальні збори Учасників ТОВ "ФК "Металіст 1925" Харків".

Серед інших питань був також звіт виконувача обов'язків головного тренера першої команди Олександра Горяінова, повідомляє офіційний сайт слобожанського клубу.

У своїй промові спеціаліст підбив підсумки першої частини сезону, доповів про плани на підготовчий період і на весну. Засновники клубу отримали докладні відповіді на всі питання, тому сторонам вдалося визначити єдиний правильний вектор розвитку команди та клубу.

Одноголосним рішенням Загальних зборів Учасників ТОВ "ФК "Металіст 1925" Харків" Олександр Горяінов був позбавлений приставки "виконуючий обов'язки" та призначений головним тренером головної команди. Генеральному директору Володимиру Лінке доручено укласти відповідний контракт. Повний звіт про чергові Загальні збори Учасників Товариства на офіційному сайті з'явиться найближчим часом.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Жеребкування кваліфікації ЄВРО-2021 (U-21)

Сьогодні, 11 грудня, в швейцарському Ньоні відбулося жеребкування відбіркового циклу Євро-2021 серед молодіжних команд (U-21).

Збірна України потрапила у відбіркову групу №8. Суперниками команди Олександра Головка будуть збірні Данії, Румунії, Фінляндії, Північної Ірландії та Мальти.

Склад усіх груп:

Група 1: Італія, Швеція, Ірландія, Ісландія, Вірменія, Люксембург.

Група 2: Франція, Словаччина, Швейцарія, Грузія, Азербайджан, Ліхтенштейн.

Група 3: Англія, Австрія, Туреччина, Косово, Албанія, Андорра.

Група 4: Хорватія, Чехія, Греція, Шотландія, Литва, Сан-Марино.

Група 5: Сербія, Польща, Росія, Болгарія, Латвія, Естонія.

Група 6: Іспанія, Ізраїль, Чорногорія, Македонія, Казахстан, Фарерські острови.

Група 7: Португалія, Нідерланди, Норвегія, Білорусь, Кіпр, Гібралтар.

Група 8: Данія, Румунія, Україна, Фінляндія, Північна Ірландія, Мальта.

Група 9: Німеччина, Бельгія, Уельс, Боснія і Герцеговина, Молдова.

У фінальній стадії турніру прийме участь 12 збірних: господарі (Угорщина та Словенія), 9 команд-переможців груп і переможець плей-офф серед двох кращих команд, які посіли другі місця в групах.

Календар відбору:

18-20 березня 2019 року

3-11 червня 2019 року

2-10 вересня 2019 року

7-15 жовтня 2019 року

11-19 листопада 2019 року

23-31 березня 2020 року

31 серпня – 8 вересня 2020 року

5-13 жовтня 2020 року

Розгром від Динамо у Львові

8 грудня в рамках 18-го туру Прем'єр-ліги України Карпати у Львові грали з київським Динамо.

"Біло-синім" вдалося розпечатати ворота галичан на 29-й хвилині. Віктор Циганков пробив штрафний і м'яч дивним чином після рикошету від карпатовца влетів у ворота Максима Кучинського.

У другій половині зустрічі кияни зміцнили перевагу завдяки тому, що Циганков ще двічі забив у ворота львівської команди. Ще один гол у свій актив записав Микола Шапаренко.

Як результат, на зимові канікули Динамо пішло з яскравим хет-триком Циганкова і перемогою над Карпатами з рахунком 0:4!

Прем'єр-ліга України. 15-й тур

Карпати Львів - Динамо Київ - 0:4 (0:1)

Голи: Циганков, 28, 50, 90+3 Шапаренко, 89.

Додамо, що в першому колі Динамо поступилося вдома Карпатам з рахунком 0:2, тому сьогоднішня перемога стала справжнім реваншем.

Як повідомляв портал Знай.ua, у матчі чемпіонату України Динамо виграло в Чорноморця (2:0).