Дружина футболіста московського Спартака Дениса Глушакова Дар'я подала на нього заяву в УВС Західного адміністративного округу Москви через погрози вбивства. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

За словами Дар'ї, він відмовився платити аліменти і заявив, що її "легше вбити", тому що так "буде дешевше". Також дружина капітана "червоно-білих" заявила, що у неї є відповідний аудіозапис, який зафіксував погрози чоловіка.

На ній 31-річний футболіст обговорює з дружиною проблему аліментів.

Деякі уривки з загроз вже потрапили в мережу. На них голос, схожий на голос капітана Спартака, загрожує Дар'ї чеченцями і радить не мати справи їй з ним. Також Глушаков називає дружину "зрадницею" і каже, що в разі відмови від мирного вирішення питання, "зітре її в порошок". Все це супроводжується величезною кількістю нецензурної лайки.

Фанат і капітан Спартака

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Московський фанат вибіг на поле під час матчу 5-го туру групового раунду Ліги Європи Спартак - Рапід (1:2).

Розлючений вболівальник підбіг до капітана "червоно-білих" Дениса Глушакова і почав щось йому говорити на підвищених тонах.

За футболіста заступилися партнери по Спартаку, а потім стюарди вивели буйного фаната за межі поля.

Також фани московського клубу по завершенні поєдинку з Рапідом скандували "Знімай пов'язку", звертаючись до капітана Спартака Дениса Глушакова, який підійшов і поаплодував уболівальникам.

Вболівальники Спартака після відставки Массімо Каррери з поста головного тренера регулярно проводять акції проти Глушакова, використовуючи при цьому ненормативну лексику, образливі кричалки і банери.

Як повідомляв портал Знай.ua, Баварія розгромила Бенфіку та врятувала Ковача від відставки.