Football Hub на своєму Youtube-каналі опублікував відео Департаменту економічного захисту Національної поліції України, пов'язане зі справою про договірні матчі.

На даний момент зібрана доказова база проти учасників і організаторів п'яти злочинних груп, куди увійшли президенти клубів, колишні і діючі футболісти, судді, тренери, суб'єкти господарської діяльності і громадяни України.

Крім того, Департамент захисту Національної економіки поліції України оприлюднив запис переговорів футбольних арбітрів з організаторами договірних матчів.

За словами голови комітету етики та чесної гри ФФУ Франческо Баранки, відомо, скільки приблизно заробили організатори договірних матчів в українському футболі за минулий сезон.

"В сезоні-2017/2018 організатори таких матчів могли заробити 100 мільйонів євро", - наводить слова Баранки FootballHub.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На записі присутні переговори з матчів Миколаїв - Колос (1:0), Гірник-Спорт - Черкаський Дніпро (1:0), Нафтовик-Укрнафта - Балкани (1:1) і Суми - Десна (0:2).

Вечірка зірок Арсеналу

Зірки лондонського Арсеналу потрапили в скандал через вечірку з вживанням "звеселяючого газу" і алкогольних напоїв.

Інформацію опублікувало видання The Sun, в розпорядження якого потрапили ексклюзивні відеозаписи з заходу. Вечірка відбулася напередодні старту сезону в серпні.

У своєрідному паті брали участь П'єр-Емерік Обамеянг, Месут Озіл, Сєад Колашинац, Александр Ляказетт, Маттео Гендузі, Шкодран Мустафі і Генріх Мхітарян, які потрапили на камери під час вечірки в одному з елітних клубів Лондона. Повідомляється, що всього на вечірці було 12 гравців Арсеналу.

The Sun стверджує, що на вечірці була горілка Ciroc (2250 євро за пляшку), шампанське Dom Perignon (2250 євро за пляшку), а також Hennessy VS Scotch (2800 євро за пляшку).

Відомо, що крім вживання алкоголю, футболісти також вдихали "звеселяючий газ" з повітряних кульок. Згідно з кадрами з камер відеоспостереження "звеселяючий газ" не вдихали тільки Мхітарян і Мустафі.

Передбачається, що лідери "канонірів" орендували окремий зал у клубі, куди були запрошені 70 дівчат і все окрім футболістів у цей день повинні були здавати свої мобільні телефони, щоб ніхто не міг зробити провокаційні фото. Після закінчення вечірки приблизно о 4 ранку деякі футболісти усамітнилися з запрошеними дівчатами в окремих кімнатах або своїх автомобілях.

Цікаво, як відреагує на подію головний тренер Арсеналу Унаї Емері, який є прихильником суворої дисципліни і заборонив своїм підопічним вживати навіть фруктові соки на тренувальній базі.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України дізналася суперників по відбору на чемпіонат Європи.