У селі Зачатівка Волноваського району Донецької області копи виявили на городі труп немовляти.

Як повідомлять прес-служба обласної поліції, тіло новонародженого хлопчика було присипане землею, камінням і шифером. Експерти встановили вік немовляти - 1-4 дня. Незабаром правоохоронці знайшли горе-матір.

За її словами, дитина народилася мертвою раніше терміну - на 7 місяці. "Відчула сутички, пішла на вулицю, біля сараю народила. Сердечко не билося, пульсу не було. Я злякалася і закопала його", - пояснила мати ситуацію. При цьому закопала вона тіло на чужому городі, де його знайшов племінник.

Жінка 1991 року народження вже має двох дітей. Вона живе з матір'ю і сестрою. Рідні кажуть, що не знали про вагітність жінки.

За фактом копи відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 15 лютого, в місті Карлівка Полтавської області, в одному із сміттєвих баків виявили тіла двох дітей.