Волонтер Роман Бочкала обурений тим, що російська журналістка розповідає в своєму сюжеті про обстріл Донецька і при цьому веде свій репортаж з Києва.

"Дама з тонкими губами розповідає, що ж у нас тут в Авдіївці відбувається. Як кропу поливають свинцем ополченців і мирних жителів мінами б'ють. Точки У на Донецьк летять нескінченним потоком ... Наганяє жах в унісон ведучому в студії. І це ми чуємо після ночі в укриттях. Після того, як сепаратюгі нещадно крили все живе ", - написав у Facebook волонтер, перебуваючи в районі Авдіївки.

Свій репортаж журналістка веде з Києва, що і обурює волонтера. Дезінформувати в інтересах агресора - кримінальний злочин, впевнений Бочкала.

"Хлопці б тут швидко розібралися в цій ситуації. А в Києві таке враження це нікого не хвилює. Ну, ви зрозуміли, які служби я маю на увазі. Пропоную допомогти дівчинці зібрати валізи", - написав волонтер.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Росії спростували затримання прокремлівського пропагандиста в Одесі. Зокрема, представники каналу "Росія-1", де імовірно працює кореспондент, відхрестилися від всіх звинувачень: вони запевняють, що "ніяких шпигунів" не відправляли.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще