Дружба з російським президентом Володимиром Путіним може дуже дорого обійтися сирійському диктатору Башару Асаду. Не виключено, що за неї останній заплатить власним життям.

Таку думку висловив блогер Аnti-colorados, пише "Обозреватель".

На подібну думку автора наштовхнула інформація про те, що президент Сирії поскаржився на неможливість налагодження контакту з американським лідером Дональдом Трампом і нерозуміння того, як взагалі будувати відносини зі США. Аналогічну по своїй суті заяву недавно зробив прес -секретар президента РФ Дмитро Пєсков

Асад опинився у дуже невиграшній позиції, оскільки момент, коли йому пропонували піти по-хорошому, він проігнорував. Після того, як сирійський диктатор відкрито показав усьому світу дружбу з Путіним, подібних пропозицій йому більше не висувають.

Також він розуміє, що коли над російським президентом зберуться хмари, той у першу чергу пожертвує головою свого сирійського друга, не зморгнувши оком.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Тепер йому (Асаду) не пропонують піти, єдина пропозиція - померти швидко, без болю і самостійно. Якщо він зважиться на попереднє речення і вирішить піти, то це вже нічому не допоможе. Його все одно чекає смерть, тільки більш барвиста і дуже не швидка", – вважає блогер.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Незалежна комісія ООН офіційно звинуватила Путіна та Асада в обстрілі житлових кварталів Алеппо.