Увечері, 12 березня, бойовики мордували Авдіївку з РЗСВ БМ-21 "Град" і решти важкого озброєння.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

Авдіївку противник обстрілював зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів, мінометів і танків. З "Граду" гатили близько 19.00.

За минулу добу російські найманці використовували важке озброєння по українських позиціях 82 рази по всій лінії фронту. В цілому поранені п'ятеро воїнів.

"На Маріупольському напрямку з мінометів калібру 120 мм окупанти вели вогонь по позиціях неподалік Широкино, Новотроїцького, Мар'їнки і Красногоровки, крім того по Широкино бив танк. З 82 мм мінометів, великокаліберних кулеметів і гранатометів російські найманці обстрілювали Гнутове, з БМП, СПГ - Водяне , а по Павлопіль і Чермалик вели вогонь з великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем ", - написали в штабі.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В сторону Луганська бойовики використовували великокаліберні кулемети і гранатомети.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", російські окупанти гатили по позиціях українських захисників "Градами" 11 березня. Воїни показали наслідки руйнувань Авдіївки бойовиками.