31 грудня в Японії відбудеться бій між екс-чемпіоном світу з боксу в п'яти вагових категоріях американцем Флойдом Мейвезером (50-0, 27 КО) та 20-річним японським кікбоксером Тенсіном Насукавою.
Бій Мейвезер - Нусакава пройде 31 грудня в Японії
Бій Мейвезер - Нусакава пройде 31 грудня в Японії
Бій Мейвезер - Нусакава буде трьохраундовим поєдинком за правилами боксу. Поєдинок пройде у напівсередній вазі, а його результат не увійде до офіційної статитстики бійців.
Напередодні бою Тенсін Насукава провів відкрите тренування:

"Я не довбаний дегенерат. Я не вийду в чиюсь клітку робити те, що вони хочуть. Флойд Мейвезер - боксер. І якщо хтось хоче побитися, то це буде тільки в рингу", - заявив Мейвезер.

Бій Мейвезер – Насукава відбудеться 31 грудня
Бій Мейвезер – Насукава відбудеться 31 грудня

Нагадаємо, повідомлялося, що за цей бій Мейвезер отримає 88 мільйонів доларів. Про це написав британський журналіст Майкл Бенсон в Twitter.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За інформацією журналіста, гарантований гонорар Мейвезера складе 62 мільйона доларів. Ще 26 мільйонів він може заробити на продажу прав на телетрансляції.

Нагадаємо, Флойд Мейвезер розповів, скільки може заробити за бій з чемпіоном UFC у легкій вазі росіянином Хабібом Нурмагомедовим (27-0).

Як повідомляв портал Знай.ua, Хабіб Нурмагомедов кинув виклик Флойду Мейвезеру, на що американець одразу ж відповів згодою.