Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (27-0) може отримати дискваліфікацію на дев'ять місяців від Атлетичної комісії штату Невада.
"Засідання комісії перенесли на 29 січня, але рішення може бути винесено і раніше. Сподіваюся, в цьому році вони визначаться зі строком покарання, але використовувати слово "покарання" вважаю недоречним.
Чекаємо суду, чекаємо рішення. Кажуть, що мене можуть відсторонити на дев'ять місяців", - передає слова Нурмагомедова інформаційне агентство ТАСС.
Нагадаємо, 7 жовтня 2018 року Хабіб Нурмагомедов захистив титул чемпіона UFC у легкій вазі, перемігши Конора Макгрегора задушливим прийомом у четвертому раунді.
Після бою він переліз через огорожу октагона і влаштував масову бійку з членами команди ірландця.

Після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.