Жіноча тенісна асоціація (WTA) внесла зміни до правил напередодні нового сезону.
Було переглянуто питання щодо захищених рейтингів тенісисток, а такж форми одягу для змагань.
1. Кількість турнірів, які тенісистка може зіграти по захищеному рейтингу (SR) збільшено з 8 до 12.
2. Термін дії SR після вагітності збільшено до трьох років з моменту народження дитини. При усиновленні або сурогатному материнствы він складе два роки з останнього турніру тенісистки.
3. Тенісистка зможе сіятися з SR на восьми перших турнірах після повернення; на наступних, якщо SR дозволяє, гарантовано у першому колі зіграє з сіяною суперницею.
4. При відмові від участі у турнірі між початком кваліфікації і першим матчем основи тенісистка повністю отримує призові за перше коло. Лакы-лузер у цьому разі програшу в першому колі отримує призові за фінал кваліфікації, далі - за коло, до якого дійде, за винятком грошей, що пішли учасниці, яка знялася.
5. Легінси і компресійні шорти довжиною до середини стегна можна надягати на матчі як зы спідницею/сукнею, так і без.
Нагадаємо, жіноча тенісна асоціація WTA випустила ролик, присвячений перемозі першої ракетки України Еліни Світоліної на Підсумковому турнірі в Сингапурі.
В груповому раунді турніру Світоліна перемогла Каролін Возняцкі, Кароліну Плішкову та Петру Квітову. У півфіналі українка обіграла Кікі Бертенс, а у фіналі перемогла Слоан Стівенс.

Нагадаємо, після перемоги на Підсумковому турнірі WTA, Світоліна зізналася, що її мотивувало.

Еліна Світоліна з тренером
Еліна Світоліна з тренером

"Безумовно, це моя найбільша перемога і дуже приємно, що я завоювала її саме тут, в Сингапурі. Це прекрасне місто, щоб приймати Підсумковий турнір, але він проводиться тут в останній раз. Так що я буду з нетерпінням чекати можливості захистити свій трофей в Шеньчжене в наступному році.

Звичайно, турнір Великого шолома є моєю метою. Я хочу перенести свою впевненість у наступний рік. Тоді і подивимося, що з цього вийде. Поки що нам потрібен час, щоб зрозуміти, що я зробила і проаналізувати всі події та дії, які відбулися на цьому тижні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Треба просто посидіти з командою після декількох тижнів відпочинку і потім вже відштовхуватися від цього", - передає слова Світоліної SNTV.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Як повідомляв портал Знай.ua, перемогу Світоліної визнали однією з сенсацій сезону.