Чемпіон світу в середній вазі за версіями WBC, WBA, IBO і журналу The Ring в середній вазі мексиканець Сауль Альварес (50-1-2, 34 КО) і казах Геннадій Головкін (38-1-1, 34 КО) можуть провести третій бій 4 травня 2019 року.
Атлетична комісія штату Невада (NSAC) повідомила, що промоутерські компанії Golden Boy Promotions (GBP) та GGG Promotions зарезервували на цю дату арену T-Mobile в Лас-Вегасі (США).
Як пише ESPN, промоутери боксерів підтвердили цю інформацію.
"Ми просто забронювали цю дату. От і все. Це дата для наступного бою Альвареса", - прокоментував президент GBP Ерік Гомес.
Промоутер Головкіна Том Леффер від прямої відповіді ухилився:
"Це питання до GBP. Це вони забронювали дату", - сказав він.

Нагадаємо, 15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Бій тривав усі 12 раундів, після чого судді віддали перемогу Альваресу: 115-113, 115-113 і 114-114.

Таким чином Альварес став новим чемпіоном світу в середній вазі, відібравши всі титули Головкіна. Для казахстанця це стало першою поразкою в кар'єрі.

Перший бій між Головкіним і Альваресом завершився внічию.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкіна освистали в Лас-Вегасі після поразки від Альвареса.