Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) на рекламі свого іменного віскі заробляє більше, ніж коли-небудь на своїх боях.
Про це розповів його тренер Джон Кавана.
"Чи буде він битися знову? Не знаю. Йому 30 років, він уклав велику угоду з реклами віскі, вона йому приносить більше грошей, ніж коли-небудь приносили бої.
Вам хочеться вставати вранці, щоб отримувати кулаками по обличчю? Навряд чи.
Але він може завтра мені подзвонити і сказати: "Навіщо ти сказав, що я закінчив з усім цим? У мене бій у березні". Тому не знаю", - передає слова Кавани Bloody Elbow.

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов відмовився від $15 млн. за реванш з екс-чемпіоном Конором Макгрегором (21-4).

Про це в інтерв'ю газеті "Спорт-Експрес" розповів дядько Хабіба Алекс Нурмагомедов, який живе зараз в Полтаві.

"Чи можливий реванш з Конором? Ні. Він нецікавий Хабібу. Він не буде битися з ним ні за які гроші. Так, я знаю, що вони пропонують йому реванш. Вони зі старту запропонували йому $15 млн., якщо він погодиться. Але Хабіб сказав "ні". Нехай Конор стає в чергу, нехай поб'ється з іншими. А Хабіб хоче битися з Фергюсоном, а потім закінчити кар'єру", - розповів Алекс Нурмагомедов.

Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор
Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Як повідомляв портал Знай.ua, Макгрегору запропонували космічний гонорар за бій з китайським кікбоксером.