У Південному військовому окрузі Росії раптово почали перевіряти бойову готовність військових сил.

Як повідомляє прес-служба округу, в заході беруть участь півтори тисячі одиниць військової техніки і майже шість тисяч військовослужбовців.

"Командувач військами ЮВО дав старт раптової перевірки бойової готовності ряду з'єднань і військових частин, дислокованих в Краснодарському і Ставропольському краях, Астраханській і Волгоградській областях, Карачаєво-Черкесії та Адигеї, а також підрозділів російських військових баз в республіках Вірменія й Абхазія", - йдеться в офіційному повідомленні прес-центру.

Мета перевірки - оцінити, наскільки підрозділи готові виконувати поставлені завдання і який рівень їхніх бойових знань і навичок. Ті сполуки, які вже підняли по бойовій тривозі, попрямували на призначені райони і полігони, в тому числі і незнайомі. Там бійці вже почали приводити в боєготовність замасковану техніку.

"На полігонах округу будуть проведені тактичні навчання з бойовою стрільбою, а також контрольні заняття з основних предметів бойової та спеціальної підготовки", - пише прес-служба.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Білорусь теж привела війська в повну бойову готовність.