Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) підвів підсумки року, зазначивши, що цей рік був дуже важким для нього.
Крім того, Усик назвав свого головного суперника.
"2018 рік був для мене дуже складним. Багато тренувань, багато подій, багато боїв. Травми - просто безумство. Але це був дуже успішний рік.
Фізичний біль проходить. Найболючіше не бачити, як ростуть твої діти. Вони виростають, починають ходити, а я не бачу, як це відбувається, оскільки більшу частину часу проводжу на тренувальних зборах. Це боляче.
Мій найважчий суперник - це я сам. Часто мені не хочеться тренуватися, не хочеться боксувати. Іноді життя завдає такі удари, що навіть жити не хочеться. З цим треба боротися. Треба примушувати себе вставати вранці, змушувати себе контролювати вагу", - передає слова Усика Sports Illustrated.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

У восьмому раунді Усик потужним лівим ударом нокаутував Беллью, і захистив таким чином всі свої титули.

На прес-конференції після бою Олександр Усик розповів, що в першу чергу йому необхідно відпочити після важкого бою, а також поділився планами на майбутнє.

Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси
Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я мав зосередитися на кожному раунді. Беллью дійсно небезпечний боксер. Я намагався заспокоїти себе в перших чотирьох раундах. Все було добре.

У мене справді був важкий рік. Це був найуспішніший, але найскладніший рік. Зараз я думаю про те, щоб провести час з родиною.

Рік був психологічно складним і фізично. Періоди між боями були надто короткими, я ніколи не відчував себе на 100% готовим. Після фінальної битви з Муратом Гассієвим у мене було всього 30 днів, щоб відновитися. Під час тренувального табору я лежав у ліжку, дивлячись у стелю, і мені прийшла в голову думка: "Що я тут роблю?".

Чи ставлю я собі за мету стати абсолютним чемпіоном у супертяжях? Звичайно. Потрібно ставити собі цілі. Якщо ми не ставимо собі цілі – ми трухнемо. Ми повинні ставити собі цілі", - заявив Усик.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зробив відверту заяву після перемоги над Беллью.