Японська влада надала Малайзії зразки відбитків пальців вбитого в аеропорті Куала-Лумпура брата північнокорейського диктатора Кім Чен Нама.

За інформацією Nikkei, таким чином Японія вирішила допомогти Малайзії остаточно підтвердити смерть Кім Чен Нама. Відомо, що саме відбитки пальців стали підставою для констатації смерті брата Кім Чен Ина.

Японські прикордонники отримали дані дактилоскопії Кім Чен Нама у 2001 році, коли він намагався потрапити у Токіо за підробленими документами.

Зазначимо, що брата голови КНДР вбили 13 лютого в аеропорті Куала-Лумпура смертельною речовиною VX. Кім Чен Нам помирав впродовж 15-20 хвилин у муках. За словами лікарів, жодна протиотрута його не врятувала б.

У виконанні звинувачують двох жінок, які отримали гроші за нібито телевізійний розіграш, який насправді виявився вбивством.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", після смерті Кім Чен Нама стало відомо, що він виступав проти політичної системи КНДР.