Т.в.о. голови Держлісагенства Христина Юшкевич повідомила на сторінці у Facebook про заборону на полювання в Україні з березня по липень та оголосила про посилення рейдового патрулювання для охорони державного мисливського фонду.

Вона зазначила, що зараз розпочинається період весняної міграції диких перелітних птахів, а це активізує браконьєрів. Особливу увагу приділятимуть незаконному добуванню диких гусей і качок, а також пошкодженню місць їх гніздування

"Рейди проводитимуться разом з представниками Нацполіції. Закликаю долучитися до них природоохоронні громадські організації, пресу, активістів та просто небайдужих громадян", - повідомила голова Держлісагенства.

Юшкевич також повідомила про початок роботи гарячих ліній в областях, куди громадяни зможуть повідомляти про факти браконьєрства. Звертатися також можна і до гарячої лінії Держлісагенства за номером 0-800-604-473.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Держлісагенство розпочало співпрацю з британськими колегами з питань підвищення лісистості.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще