Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) повідомив, що проведе бій з володарем титулу WBC Деонтеєм Уайлдером (41-0, 39 КО) 13 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні.

"Уайлдер сказав, що я не буду з ним битися. Але я планую це зробити 13 квітня в Лондоні. Не знаю, як зрозуміліше донести свою думку.

Йому більше цікавий Тайсон Ф'юрі - але у нього немає світових титулів. Я не можу контролювати їх обох і те, що вони говорять, я можу контролювати лише те, що роблю я особисто.

Я переконався, що майданчик заброньовано, провів переговори і хочу, щоб усім було ясно: я збираюся битися з будь-ким з цих хлопців, але особливо з чемпіоном WBC Деонтеєм Уайлдером. 13 квітня на стадіоні Уемблі", - розповів Джошуа в інтерв'ю виданню First Take.

Нагадаємо, 1 грудня у Лос-Анджелесі пройшов довгоочікуваний поєдинок між чемпіоном WBC в суперважкій вазі Деонтеєм Уайлдером (41-0, 39 КО) і екс-чемпіоном світу Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО).

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Бій несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Пізніше стало відомо, що перед боєм Уайлдер переніс операцію на руці.

Уайлдер заявив, що суддя занадто довго відраховував нокдаун Тайсону Ф'юрі, замість того, щоб зупинити бій.

"Ми побачили, на що здатний Ф'юрі, особливо коли він піднявся. Я досі здивований. Я бачив, як у нього очі закочувалися. Дев'ять з десяти суддів зупинили б бій. Подивіться на Маліка Скотта в бою проти Дерека Чісори - він піднявся на коліно на рахунок 9, встав на 10, але поєдинок все одно зупинили. Мені здалося, що в бою з Ф'юрі суддя рахував дуже повільно.
Але я не виправдовуюся, адже ми показали всьому дивізіону, на що здатні. Ми билися, як справжні чемпіони. Ми зібралися, домовилися про поєдинок і побилися, і все без зайвої нісенітниці. Тому що ми найкращі і захотіли вирішити, хто найкращий у важкій вазі. Це був чудовий бій, і я готовий побитися знову", - передає слова Уайлдера BoxingScene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі розкритикував усі досягнення Уайлдера.