Міжнародне волонтерське співтовариство InformNapalm в ході розслідування виявило у Росії 13-х танкістів 136-ї окремої мотострілкової бригади ЗС РФ, які отримали нагороди за війну на Донбасі.

Більшість бойовиків вичислили після публікації у саратовських ЗМІ матеріалу про нагородження на 23 лютого солдатів. Їм вручили медалі "За відвагу", "За мужність", "Суворова" та інші.

Опубліковані імена та сторінки у соціальних мережах нагороджених росіян. Серед них: Олександр Засухін, Євген Хушану, Тимур Кійсма, Олександр Іванов, Езен Шутуєв, Юрій Такінов, Мейржан Тулепбердінов, Володимир Копилов, Максим Пудовкін, Петро Васильєв, Микола Рибаков, Андрія Пляскін та Максим Харитонов.

Таким чином, волонтери отримали чергові докази нагородження росіян, які перебували на "навчаннях" поблизу кордону з Україною.

Як повідомляв портал "Знай.ua", США та Німеччина здійснять спостережний політ над територією Росії в рамках договору про відкрите небо.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще