Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) розповів про те, чим хотів би займатися після завершення спортивної кар'єри.

"Дай Бог ще років 7-8 побоксувати, а потім хотів би спробувати себе в якості актора кіно.

Голлівуд? Я ще не володію англійською на такому рівні, на якому хотів би. Вчу, але такий ледачий, що просто не можу собі уявити, який я ледачий. Зараз це потрібно кожному, як і плавати", - сказав Усик в ефірі телеканалу 112.

Нагадаємо, Усик відмовився від пропозиції Сильвестра Сталлоне знятися у фільмі "Крід-2".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
"2018 рік був для мене дуже складним. Багато тренувань, багато подій, багато боїв. Травми - просто безумство. Але це був дуже успішний рік.
Фізичний біль проходить. Найболючіше не бачити, як ростуть твої діти. Вони виростають, починають ходити, а я не бачу, як це відбувається, оскільки більшу частину часу проводжу на тренувальних зборах. Це боляче.
Мій найважчий суперник - це я сам. Часто мені не хочеться тренуватися, не хочеться боксувати. Іноді життя завдає такі удари, що навіть жити не хочеться. З цим треба боротися. Треба примушувати себе вставати вранці, змушувати себе контролювати вагу", - передає слова Усика Sports Illustrated.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зробив відверту заяву після перемоги над Беллью.