Американський телеканал CNN анонсував вихід фільму "Наймогутніша людина у світі" про президента Росії Володимира Путіна. Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков заявив, що з нетерпінням на нього чекає.

За інформацією російських ЗМІ, спікер Путіна впевнений, що стрічка носитиме критичний характер та "не вийде за межі загального інформаційного фону у США по відношенню до Росії".

"Судячи з усього, фільм зроблений з таким критичним ухилом і в руслі подальшої демонізації нашої країни і, можливо, нашого президента", - заявив Пєсков.

Спікер Путіна зазначив, що чекає на можливість переглянути фільм та позитивно оцінив творців за те, що вони дали можливість представникам Росії висловити свою позицію у певних питаннях.

Анонс стрічки "Наймогутніша людина у світі" відбувся на каналі CNN у понеділок. У короткому ролику глядачі почули питання щодо використання Путіним своєї влади задля президентства у США Дональда Трампа.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Великій Британії з'явилась посада міністра по боротьбі із російськими фейками.