Легендарний Хуліо Сезар Чавес-старший з великим скепсисом дивиться на ідею проведення поєдинку між боксером Флойдом Мейвезером (49-0, 26 КО) і чемпіоном UFC у легкій вазі Конором Макгрегором.

Чавес упевнений, що Макгрегор не в змозі конкурувати з Флойдом, а також висловив упевненість, що навіть після стількох років простою і без тренувального табору він зможе побити ірландця.

"Можливий бій між Мейвезером і Макгрегором – це шахрайство, це лайно. У Макгрегора немає ніяких шансів в бою з Мейвезером. Запевняю вас, що в свої 54 роки і в моєму нинішньому фізичному стані, навіть не проводячи тренувальний табір, я в змозі побити зірку UFC. Нехай дадуть мені Макгрегора прямо зараз і я поб'ю його без особливих проблем", – заявив Хуліо Сезар Чавес-старший.

Нагадаємо, зараз активно обговорюється можливий бій між Флойдом Мейвезером і чемпіоном UFC у легкій вазі Конором Макгрегором. Очікується, що поєдинок Макгрегор – Мейвезер стане найкасовішою подією в історії єдиноборств. Вже приймаються ставки на цей бій.

Макгрегор вже готується до можливого поєдинку, і не сумнівається у своїй перемозі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Мейвезер оголосив про повернення на ринг заради поєдинку з Макгрегором.