Президент італійського Мілана Паоло Скароні став жертвою грабіжників. В особистий автомобіль функціонера через задні двері проник злодій, який вкрав кейс з 10 тисячами євро, повідомляє Football Italia.

Цікаво, що Скароні бачив злочинця і навіть намагався його наздогнати на машині, але дорогу функціонерові перепинила невідома дівчина, яка, найімовірніше, була спільницею злодія.

Також відомо, що пізніше дипломат був знайдений, проте в ньому залишилися тільки документи і особисті речі Скароні, а ось всі гроші були вкрадені.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Шупо-мотінг та крадії

Форварда Парі Сен-Жермен Еріка Шупо-Мотінга пограбували. Будинок камерунського футболіста піддався нападу злодіїв під час поєдинку 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів ПСЖ - Ліверпуль (2:1).

Грабіжники пробралися в будинок через вікно і винесли ювелірні прикраси, а також інші речі. Збитки оцінюють у розмірі 600 тисяч євро, повідомляє Get French Football News.

Видання зазначає, що в будинку Шупо-Мотінга була велика кількість нещодавно куплених різдвяних подарунків.

Поліція Парижа вже почала розслідування.

У матчі проти Ліверпуля Ерік Шупо-Мотінг з'явився на полі на 65-й хвилині, замінивши Едінсона Кавані.

Як повідомляв портал Знай.ua, злодії пограбували квартиру лідера Ворскли, зникли тисячі у валюті.