Відомий своїми скандальними заявами та специфічним почуттям гумору Олег Ляшко не втомлюється дивувати не тільки свій електорат, а й українські медіа.

Про це повідомляє Depo.ua.

Нещодавно головний радикал відзначився звинуваченнями на адресу журналістів – він назвав представників ЗМІ "брехливими" через те, що вони опублікували інформацію про переговори його партії із провладними структурами.

На думку Ляшка, деякі канали та інформаційні ресурси "нагадують порносайти", натякаючи передусім на телеканал "Інтер".

"Сидять тут і брешуть, хай вам повилазить, так моя бабця казала", - додав нарлеп.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Реакції його однопартійців з цього приводу поки що не було, але такі заяви з боку лідера, вочевидь, для них – цілком звична справа.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що непристойні анекдоти опублікував Олег Ляшко на своїй сторінці у соцмережах – гострі висловлювання радикала здивували користувачів. Натомість він пообіцяв розміщувати такі речі кожної п'ятниці.