Вхід до столичного відделення "Сбербанку Росії" замурували активісти. Фінустанова знаходиться у центрі міста – на вулиці Володимирській.

Про це повідомляє hromadske.ua.

У такий спосіб члени колишнього "Азова" (тепер – "Національного корпусу") висловили свій протест проти функціонування банку країни-агресора на території України.

Група людей заблокували центральні двері піно блоками у той час, коли ролети були спущені, а саме відділення не працювало. Пізніше вхід замурували майже повністю.

Активісти заявили, що поки подібні банки не закриють, вони і надалі будуть перешкоджати їх діяльності: заливати монтажною піною та навіть цементом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у фінансуванні терористичної діяльності запідозрили "Сбербанк Росії". Експерти припускають, що керівництво установи свідомо порушило ряд міжнародних правил попри те, що тривалий час намагалося зберегти репутацію. Припускають, що прибуткова частина банку отримана в основному за рахунок корупційної діяльності.