Екс-чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC Адоніс Стівенсон вперше після поразки в бою з українцем Олександром Гвоздиком прийшов доя тями. 41-річний канадець відкрив очі, повідомляє TVA Nouvelles. У цей момент поруч з відомим боксером перебувала його дружина.

Нагадаємо, 1-го грудня Адоніс Стівенсон зазнав поразки нокаутом від Олександра Гвоздика, не достоявши до кінця одинадцятого раунду кілька секунд.

Після завершення бою канадець не зумів дати коментар і був відправлений у госпіталь. Там йому була проведена операція на головному мозку, він був введений в штучну кому, щоб мінімізувати наслідки від крововиливу. Медики поступово зменшують дози препаратів, які утримують спортсмена в стані медикаментозної коми.

Успіх Гвоздика

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Після перемоги над канадцем Адонісом Стівенсоном, Гвоздик заробив 300 рейтингових очок і завдяки цьому піднявся на 55 позицій - з 68-го місця на 13-е.

Рейтинг BoxRec
Рейтинг BoxRec

Нагадаємо, Олександр Гвоздик (16-0, 13 КО) нокаутував канадського боксера Адоніса Стівенсона (30-1-2, 24 КО) і завоював титул чемпіона світу за версією WBC у напівважкій вазі.

Дивіться повне відео бою Гвоздик - Стівенсон:

Стартові раунди пройшли в традиційній "розвідці", а вже в третьому раунді Гвоздик відправив Стівенсона в нокдаун ударом в голову, але рефері (з Канади) чомусь його не відрахував.

Після цього Гвоздик став набирати обертів, а Стівенсон - помітно втомився, лише відповідаючи на удари.

У десятому раунді українець пропустив сильний удар в голову, але до кінця раунду зміг відновитися і провів сильну серію ударів противнику.

В 11 раунді Гвоздик серією ударів у голову відправив канадця у важкий нокаут, і рефері одразу зупинив бій.

Бій Гвоздик - Стівенсон пройшов у Квебеку, Канада. Підтримати українця прилетіли Олександр Усик та Василь Ломаченко.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів, фаворитом цього бою був Олександр Гвоздик.

Як повідомляв портал Знай.ua, тренер Гвоздика обурений вердиктом суддів.