Організатори поплутали гімн Білорусі з піснею групи "Песняры" "Касіў Ясь канюшыну".

Кумедний інцидент стався на турнірі з хокею прямо перед матчем з командою Норвегії.

Білоруській команді принесли вибачення, але, не дивлячись на забавний казус, виграти команда не змогла - норвежці вирвали перемогу з рахунком 6-1.

Нагадаємо, Проект на 1,5 мільярди: в НХЛ з'явиться нова команда

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Рада керуючих НХЛ проголосував за розширення чемпіонату на один клуб, який буде базуватися в Сіетлі.

Очікувалося, що нова команда, яка ще не має назви, стартує з сезону 2020-го року, але в НХЛ хочуть переконатися, що арену в Сіетлі добудують повністю і в строк. Дебют новачка НХЛ намічений на сезон 2021/22.

Сіетл стане 32-м клубом НХЛ. В результаті розширення ліги буде порушено склад дивізіонів — Арізона Койотс змінить Тихоокеанський на Центральний дивізіон. Клуб з Сіетла буде виступати в Тихоокеанському дивізіоні.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Збірна України з хокею у видовищному матчі перемогла італійців

У вівторок збірна України з хокею (U-20) здобула перемогу над японцями, набравши перші очки на чемпіонаті світу. Це важливий успіх, враховуючи той факт, що вилітає одна команда, а японці були нашими головними конкурентами.

Сьогодні українці могли закріпити успіх у матчі з Італією і точно гарантувати собі виживання в Дивізіоні 1B.

Італія зуміла забити в кінці першого періоду, однак на старті другої 20-хвилинки українці відігралися силами Ігоря Шевченка.

Дуже непростий для української збірної була друга половина періоду. Хокеїсти постійно отримували видалення і значну частину часу діяли втрьох проти п'ятьох, зумівши дивом відбитися від атакуючого опонента.

Також "Знай.uа" писав про те, що Українська ніч: канадські хокеїсти вийшли на лід у вишиванках

В канадському місті Дофін за традицією відбулася "Українська ніч". Так представники української діаспори називають хокейний матч, коли місцева команда "Дофін Кінгс" виходить на лід у формі з українською символікою. Але на цей раз в екіпіровці, стилізованої під вишиванки, зіграла юніорська команда Parkland Rangers. Відео виходи хокеїстів на лід опублікував на сторінці в Facebook Мирон Дмитрович.