Сьогодні ватажок "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що вважає лінію зіткнення ОРДО "державним кордоном". Користувачі соцмереж висміяли заяву бойовика.

Про це повідомляє Politeka.

"Якщо з'їздити у "ДНР", можна потрапити "за кордон", "Немає ніякого "ДНР" і всі їх кордони - маячня божевільного", - пишуть у соцмережах.

Зазначимо, що Захарченко також підписав сьогодні відповідний указ про "держкордон". Згідно з ним, переміщення фізичних осіб поза ППК "служби прикордонної охорони міністерства державної безпеки ДНР" є порушенням перетину лінії зіткнення та відноситься до "кримінального".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Захарченко заявив, що при переміщенні через лінію зіткнення обов'язково потрібно пройти реєстрацію на "пунктах прикордонного контролю".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще