Перед хокейним матчем між Білоруссю та Норвегією трапився курйоз. Замість гімну РБ організатори турніру MECA Hockey Games в Леренскуге ввімкнули "Касіў Ясь канюшину", сучасну версію хіта ВІА "Пісняри". Про це повідомив сайт tut.by.

Зазначається, що норвезькі уболівальники, на знак поваги до суперника, встали і слухали трек стоячи. Вважаючи, що "... дик бяри ж ти Яніну, працавітую дзяўчину" і є гімном Білорусі.

По завершення матчу організатори вибачилися перед білоруською делегацією.

Крім того, Норвегія перемогла з рахунком 6:1. Згодом білоруси відігралися на Угорщині, декласувавши їх в заключному матчі з рахунком 8:1.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, збірна України з хокею (U-20) здобула перемогу над японцями, набравши перші очки на чемпіонаті світу.

Раніше Znaj.ua повідомляв, що Жіноча збірна України з баскетболу здобула розгромну перемогу над збірною Болгарії у відборі на чемпіонат Європи 2019.

Також, у канадському місті Дофін за традицією відбулася "Українська ніч". Так представники української діаспори називають хокейний матч, коли місцева команда "Дофін Кінгс" виходить на лід у формі з українською символікою.