Віктор Медведчук міг би грамотно і розумно допомогти з вирішенням проблеми в Донбасі, не треба відкидати його як людину мислячу, що пропонує різні варіанти вирішення нинішньої кризи в Україні.

Про це в інтерв'ю "Бульвару Гордона" заявив екс-президент України Леонід Кравчук.

На думку Кравчука, необхідно використовувати зв'язку лідера "Українського вибору" для вирішення донбаського кризи, зокрема, питання обміну полоненими.

"Оскільки він близький до президента Росії, чому б не використати його вплив щодо Донбасу в тому числі, для того щоб грамотно, розумно... питання з полоненими вирішити. Відкидати його як людину мислячу, що пропонує різні варіанти вирішення нинішньої кризи в Україні, не треба", - упевнений колишній президент.

Незважаючи на те, що він з Медведчуком стосунків не підтримує і його ідей не поділяє, Кравчук вважає, що лідер "Українського вибору" має право на свою позицію.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Я толерантно до нього ставлюся, він дуже грамотна людина... Масштаби особистості Медведчука виходять за межі України, і він має всі шанси реалізувати свій потенціал в європейській і світовій політиці. Якби він пошук на Європу і далі розширив, міг би далі піти", - упевнений екс-президент.