Співак із Франції завоював популярність серед глядачів чуттєвим виконанням композиції - Поль Манондіз (Paul Manandise) заспівав "Небокрай" українською мовою.

Відповідний ролик опублікований на каналі в YouTube.

Музикант родом із Брюсселя, але свого часу мешкав у Парижі. Саме там йому вдалося потоваришувати з однодумцями та записати перші пісні.

Пізніше йому присвоїли престижну нагороду - Золотий приз Королівської Консерваторії, а вже потім його здібності як композитора оцінили гідно: Поль отримав перший у своєму житті контракт.

Два роки тому він прийняв рішення назавжди переїхати до України разом зі своєю дружиною, навіть подавав заявку на "Євробачення-2017", але попередній конкурсний відбір не пройшов.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що співробітники СБУ перевіряють інформацію про концерти в анексованому Криму учасниці "Євробачення-2017" , яка представлятиме на конкурсі Росію. Силовики вирішать, чи не загрожує дозвіл на в'їзд Юлії Самойловій національній безпеці України.