Екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгрегора (21-4) викликав на бій один з топових легкоатлетів UFC Ел Яквінта.

Після перемоги над Кевіном Лі Яквінта заявив про те, що хотів би провести бій з Макгрегором.

"Якщо Конор хоче реваншу з Хабібом, він повинен спочатку пройти через мене. Макгрегор постукав. З правильною підготовкою і правильним підходом до бою я можу перемогти будь-якого суперника в легкому дивізіоні. Мужик, це був приголомшливий поєдинок. Дякую Кевіну. Він вийшов в октагон битися, і я чудово знав, що це буде жорсткий бій", - сказав Яквінта.

Нагадаємо, Яквінта переміг одноголосним рішенням суддів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Конор Макгрегор на рекламі свого іменного віскі заробляє більше, ніж коли-небудь на своїх боях. Про це розповів його тренер Джон Кавана.
"Чи буде він битися знову? Не знаю. Йому 30 років, він уклав велику угоду з реклами віскі, вона йому приносить більше грошей, ніж коли-небудь приносили бої.
Вам хочеться вставати вранці, щоб отримувати кулаками по обличчю? Навряд чи.
Але він може завтра мені подзвонити і сказати: "Навіщо ти сказав, що я закінчив з усім цим? У мене бій у березні". Тому не знаю", - передає слова Кавани Bloody Elbow.

Як повідомляв портал Знай.ua, Макгрегору запропонували космічний гонорар за бій з китайським кікбоксером.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще