Глава WBC Маурісіо Сулейман прокоментував те, що трапилося з Адонісом Стівенсоном (30-1-2, 24 КО) після бою з українцем Олександром Гвоздиком (16-0, 13 КО).

Після бою Стівенсон був госпіталізований у критичному стані. Стівенсон переніс операцію і після цього був поміщений у відділення інтенсивної терапії.

За словами Сулеймана, бокс хочуть зробити більш безпечним, змінивши правила.

"Це явно нещасний випадок. Це засмучує, тому що в останні роки ми робили все, щоб зробити наш вид спорту більш безпечним для боксерів, включаючи зміни у правилах.

Так, завжди є простір для прогресу, але варто нагадати, що з точки зору смертності бокс займає 14-е місце серед видів спорту у світі. 13 видів спорту більш небезпечні, ніж бокс", - передає слова Маурісіо Сулеймана Journal de Montreal.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Олександр Гвоздик (16-0, 13 КО) нокаутував канадського боксера Адоніса Стівенсона (30-1-2, 24 КО) і завоював титул чемпіона світу за версією WBC у напівважкій вазі.

Дивіться повне відео бою Гвоздик - Стівенсон:

Стартові раунди пройшли в традиційній "розвідці", а вже в третьому раунді Гвоздик відправив Стівенсона в нокдаун ударом в голову, але рефері (з Канади) чомусь його не відрахував.

Після цього Гвоздик став набирати обертів, а Стівенсон - помітно втомився, лише відповідаючи на удари.

У десятому раунді українець пропустив сильний удар в голову, але до кінця раунду зміг відновитися і провів сильну серію ударів противнику.

В 11 раунді Гвоздик серією ударів у голову відправив канадця у важкий нокаут, і рефері одразу зупинив бій.

Бій Гвоздик - Стівенсон пройшов у Квебеку, Канада. Підтримати українця прилетіли Олександр Усик та Василь Ломаченко.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів, фаворитом цього бою був Олександр Гвоздик.

Як повідомляв портал Знай.ua, американський тренер Тедді Атлас готував Олександра Гвоздика до цього бою.