Стали відомі подробиці стану здоров'я легендарного німецького гонщика, семиразового чемпіона Формули-1 Міхаеля Шумахера, який після трагедії на гірськолижному курорті (2013 року) був у комі, а подробиць про його стан майже не надходило.

Як повідомляє SportsMail, Шумахер більше не прикутий до ліжка і не потребує медичного обладнання для дихання. Шумахер отримує всебічну медичну допомогу і догляд, який оцінюється в більш ніж 55 тисяч євро на тиждень.

Також повідомляється, що Міхаель живе із сім'єю в основній частині свого будинку, а не в прибудові, яка була збудована як спеціальний медичний заклад на дому.

Міхаель Шумахер
Міхаель Шумахер

Нагадаємо, раніше офіційний сайт семиразового чемпіона "Формули-1" Міхаеля Шумахера опублікував останнє інтерв'ю легендарного німецького гонщика.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Відеоінтерв'ю було записано 30 жовтня 2013 року, і раніше не публікувалося. Це інтерв'ю стало останнім для гонщика.
Нагадаємо, 29 грудня 2013 року Міхаель Шумахер в результаті нещасного випадку на гірськолижному курорті в Альпах отримав важку травму голови, через яку вже п'ять років залишається прикутим до ліжка. З того часу Шумахер переніс численні операції та штучну кому.
3 січня Міхаелю Шумахеру виповниться 50 років, на честь чого і опубліковано відео.

Нагадаємо, син Міхаеля, Мік Шумахер, чемпіон європейської Формули-3, візьме участь у традиційній Гонці чемпіонів.

Мік Шумахер
Мік Шумахер

Як повідомляв портал Знай.ua, син Шумахера підпише контракт з Ferrari.